Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Με τη χρήση του site και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους. Όροι χρήσης

Υφάσματα Διακόσμησης

Υφάσματα Διακόσμησης

Οι ιδέες για το σπίτι σας δεν τελειώνουν !!! Εδώ το ταξίδι στον κόσμο του υφάσματος είναι μακρύ και η διαδρομή σάς υπόσχεται  μοναδικές εμπειρίες  εμπνευσμένες με δημιουργία με θέμα τη διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου .Υπέροχα υφάσματα federboa, marabu, ποικιλία χρωμάτων σε γάζα ή δίχτυ, κάμποτο, μονόχρωμα ή χρωματιστά  καραβόπανα, οργάντζα, τούλι, φετρίνα ,μία πλούσια  γκάμα αξιοζήλευτων επιλογών που το αποτέλεσμά της θα σας επιβραβεύσει για την προτίμησή σας στην εταιρεία μας.

Η υπέροχη συλλογή υφασμάτων της Pelosof, σας προσφέρει πλήθος δημιουργικών δυνατοτήτων που μπορείτε να αναδείξετε είτε με τη βοήθεια των πολύτιμων συνεργατών μας είτε με το δικό σας προσωπικό και αγαπημένο γούστο. Τα υφάσματά μας διατίθενται και για το ντύσιμο του επαγγελματικού σας χώρου με αντίστοιχους και κατάλληλους συνδυασμούς, δίνοντας σας την ευχαρίστηση και την εικαστική παρέμβαση που έλειπε.

Loading...